Årets matgledebutikk

Årets matgledebutikk

Og de nominerte er…

Svært mange butikker har vært med i finalen om å bli årets matgledebutikk. Butikkene er evaluert over flere måneder basert på kvalitet, vareutvalg, veiledning, eksponering, kreativitet og aktiviteter. En tydelig stolt ferskvaresjef poserer for fotografen.

Flere fullsortimensbutikker og like mange lavpris-/nærbutikker skal gjøre opp om seieren i Årets matgledebutikk 2019. Dette er trolig den mest prestisjefylte prisen en dagligvarebutikk kan bli tildelt i Norge.

Snarøyas nye nærbutikk; SPAR Snarøya, er nominert. Og vi som er brukere av butikken, sier GRATULERER!

Dagligvarebutikker over hele Norge har i flere måneder konkurrert om å levere den beste matgledeopplevelsen til kundene sine. Nå er de dyktigste så langt plukket ut, og det hele skal avgjøres ved hjelp av «mysterty shopper-besøk» og en jurytur.

Det blir spennende å se om vår lokale matkilde når til topps – men ferskvaresjefen Cato Hambro gir klart uttrykk for at de er stolte av nominasjonen-

Årets matgledebutikk arrangeres av Tine i samarbeid med Dagligvarehandelen, og er trolig den mest prestisjefylte prisen en dagligvarebutikk kan bli til dels i Norge.

Nominering

Ti butikker har vært med i finalen om å bli årets matgledebutikk. Butikkene er evaluert over flere måneder basert på kvalitet, vareutvalg, veiledning, eksponering, kreativitet og aktiviteter.