Er du glad i bøker? 2

Er du glad i bøker?

Så er nok et tilbud lansert på Snarøya/Fornebu; Litteraturgruppe

Daglig leder i Fornebupiloten – og styreleder i vellet på Snarøya, har vært behjelpelige med å få en litteraturgruppe opp og stå.

Kaja Bredland – primus motor, sendte følgende hyggelige melding til redaksjonen;

Hei begge to! Takket være en umiddelbar og positiv holdning fra dere til spørsmål om mulig litteraturgruppe på Fornebupiloten, er nå program, deltakere, tider og sted på plass. Tolv deltakere gleder seg. Vi har to på venteliste, bedre med venteliste enn å strekke strikken for langt. Sender dere informasjonen om programmet, fordi det er en ny type aktivitet og i tilfelle dere kjenner noen som lurer på hva innholdet er. Til høsten starter vi fordypningen i enkeltbøker og i løpet av våren vokser kanskje ventelisten. Ønsker dere en god førjulstid.

For den som måtte være interessert i å melde sin interesse, legger vi her ved et mer detaljert program – og ønsker alle et Godt BokÅr 2019!

Trykk på lenken for mer informasjon: Fornebupiloten-litteratur